Poker Siteleri Para Çekme – Hangi 3 Yöntem Kullanılıyor

Poker siteleri para çekme yöntemlerinin güvenilir olması, sitenin güvenilir olmasına bağlıdır. Poker sitelerinde bir-çok farklı para çekme yöntemi bulunmaktadır. Kendi içerisinde farklı özelliklere sahip olan bu yöntemler ile iligli poker siteleri tarafından alt ve üst limit belirlenmektedir. Bu limitler dışında hesabınızdan para çekmenize izin verilmez.

#
Casino Siteleri
Üyelik Bonusu
Puan
Siteye Git
1
3365 TL %100
5.0⭐
2
9999 TL %100
4.9⭐
3
5000 TL %100
4.8⭐
4
6000 TL %100
4.7⭐
5
3400 TL %200
4.5⭐
6
1000 TL %100 Nakit
4.3⭐
7
1500 TL %100
4.3⭐

Sayısı fazla olan poker siteleri arasından güvenilir olanlara üye olduğunuz zaman para çekme işlemlerinde de sorun yaşamazsınız. Ancak güvenilir olmayan poker sitelerinde para çekme işlemlerinde sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksektir. Bu sitelerde para çekme işlemleri çeşitli sebepler öne sürülerek iptal edilmektedir. Bu durumu yaşamamak için güvenilir poker sitelerine üye olmanız tavsiye edilmektedir.

Poker Siteleri Para Çekme İşlemi Kolay Mı?

Online Poker sitelerinin para çekme işlemi kolay sorusuna birçok kullanıcı evet yanıtını vermektedir. Poker sitelerinden para çekmek zor değildir. Para çekme işlemlerinde adımları doğru attığınız zaman zorluk yaşamadan paranızı hesabınıza aktarabilirsiniz. Poker sitesinde bulunan hesabınıza giriş yaptıktan sonra hesabım bölümünden bakiye menüsüne tıklamalısınız.

Buradan para yatırma ve çekme seçeneklerinden para çekme seçeneğine tıklayarak hangi yöntemi kullanacağınızı seçmelisiniz. Son olarak çekmek istediğiniz tutarı limitler dahilinde yazarak işlemi onaylamalısınız. Poker siteleri kayıt işlemleri hızlı bir şekilde inceleyerek paranızı hemen hesabınıza aktarmaktadır.

Siteye Kaydol

Poker Sitelerinden Para Çekme Tehlikeli Mi?

Online Poker sitelerinden para çekme tehlikeli mi bazen tehlikeli olabilmektedir. Lisansı olmayan dolayısıyla güvenilir olmayan poker sitelerinde para çekmek tehlikeli olabilmektedir. Bu sitelerde paralar yatırılmadığı gibi üyelerin banka hesap bilgileri de alınmaktadır. Gizli olması gereken bu bilgiler üçüncü kişilerin eline geçtiği zaman hesabınız tehlike altına girebilir. Ancak lisanslı ve güvenilir poker sitelerinde asla böyle durumlar yaşanmaz. Poker siteleri hileleri yapmaya çalışanlar ise paralarını çekemeyebilir.

poker siteleri para çekme yap
poker siteleri para çekme yap

Ödemeler zamanında yapılır ve üyelerin tüm bilgileri şifrelenerek saklanır. Böylece bilgilere kimse ulaşamaz. Hesabınızı güvende tutmak için lisanslı poker sitelerine üye olmanız tavsiye edilmektedir.

Siteye Kaydol

Poker Siteleri Para Çekme Kuralları

Poker siteleri para çekmenin kuralları zor değildir. Para çekme menüsünde yer alan yöntemlerin her birinde alt ve üst limit belirlenmiştir. Para çekerken bu limitlere dikkat etmek zorunludur. Alt limitten daha az ya da üst limitten daha çok para çekilmesine izin verilmez. Para çekebilmek için hesabınızda en az belli miktarda para olmalıdır. Bu miktar üye olduğunuz poker sitesi tarafından belirlenmektedir.

Poker Siteleri Para Çekme Yolları

Poker sitelerinde para çekme yolları geliştirilmektedir. Yeni yöntemler sayesinde üyeler daha çok seçenekle karşı karşıya kalmaktadır. Her poker sitesinde hemen hemen aynı para çekme yöntemleri bulunmaktadır. Limitler farklı olsa da, para çekme yöntemleri aynı özellikleri taşımaktadır. Poker siteleri para çekme yöntemlerinden en çok kullanılan 3 tanesi şu şekilde sıralanabilir:

Siteye Kaydol
  1. Kredi Kartı
  2. Papara
  3. Ecopayz

Kredi Kartı

Poker sitelerinde bulunan birçok para çekme yönteminden bir tanesi kredi kartıdır. En çok tercih edilen para çekme yöntemi olan kredi kartı yöntemi güvenli ve hızlıdır. 3D yöntemi sayesinde güvenli bir para çekme yapabilirsiniz.

Papara

Poker siteleri para çekmenin yöntemleri arasında yer alan Papara, son dönemlerde çok sık tercih edilmektedir. Mastercard alt yapısı ile Türkiye’de geliştirilen Papara, en güvenilir para çekme yöntemlerinin başında gelmektedir. Papara ile para çekerken bir komisyon ödenmez.

Siteye Kaydol

Ecopayz

Dünya genelinde belirli bir kitleye ulaşmış olan Ecopayz, Türkiye’de de en çok kullanılan para çekme yöntemlerinden biridir. Kaliteli bir ön ödemeli cüzdan olan Ecopayz, diğer birçok yönteme göre çok hızlıdır.